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  1. 03.09.2017

    Meat is a perishable commodity and therefore from production till consumption it needs to be good...

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  2. 10.08.2017

    Adoption of good hygienic and sanitary meat handling practices by personnel engaged in unorganize...

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  3. 21.07.2020

    Chronic lung diseases: pathophysiology and therapeutics provides a much-needed reference tool for...

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  4. 10.06.2012

    This book presents the important facts about the synthesis and biological studies of macrocyclic ...

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  5. 27.03.2021

    Asthma is a chronic airway disease affecting over 300 million people worldwide with an expected i...

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  6. 22.07.2021

    Chronic lung diseases: pathophysiology and therapeutics provides a much-needed reference tool for...

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  7. 31.05.2024

    A adoção de boas práticas higiénicas e sanitárias de manuseamento de carne por parte do pessoal e...

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  8. 31.05.2024

    L'adoption de bonnes pratiques hygiéniques et sanitaires de manipulation de la viande par le pers...

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  9. 31.05.2024

    Die Übernahme guter hygienischer und sanitärer Fleischbehandlungspraktiken durch das Personal in ...

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  10. 31.05.2024

    L'adozione di buone pratiche igieniche e sanitarie di manipolazione della carne da parte del pers...

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  11. 05.06.2024

    La adopción de buenas prácticas higiénicas y sanitarias de manipulación de la carne por parte del...

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  12. 10.06.2024

    La carne es un producto perecedero y, por lo tanto, desde su producción hasta su consumo debe ser...

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  13. 10.06.2024

    A carne é um produto perecível e, por conseguinte, desde a produção até ao consumo, tem de ser su...

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  14. 10.06.2024

    Fleisch ist eine verderbliche Ware und muss daher von der Erzeugung bis zum Verzehr gut genug sei...

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  15. 10.06.2024

    La carne è un bene deperibile e quindi dalla produzione al consumo deve essere sufficientemente b...

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  16. 10.06.2024

    La viande est une denrée périssable et, par conséquent, de la production à la consommation, elle ...

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